Menu

×

Το καλάθι μου

×

 

Καλώς ήρθατε στο lamillou.gr

Αυτή η πολιτική απορρήτου παρέχεται για να σας ενημερώσει για τις πολιτικές και πρακτικές που αφορούν στην συλλογή, στην χρήση και απόκρυψη των πληροφοριών που μας δίνετε.

Η δέσμευση μας περί απόρρητου

Η lamillou.gr  και εμείς δεσμευόμαστε να σεβόμαστε τα προσωπικά δικαιώματα όπως και τις ανησυχίες όλων των χρηστών της ιστοσελίδας  lamillou.gr, όπου και έχει αναρτηθεί η πολιτική απορρήτου που διαβάζετε. Η εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα των πελατών τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7 Α παρ.1 (β) Ν.2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση  της παραγγελίας που δόθηκε από κάθε πελάτη .

Τι πληροφορίες συλλέγουμε

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν κάνετε εγγραφή, όταν βάζετε παραγγελία, όταν γράφεστε στο newsletter μας η όταν συμμετέχετε σε κάποιο ερωτηματολόγιο μας.

Όταν βάζετε παραγγελία στο site μας, μπορεί να σας ζητηθεί να βάλετε το όνομά σας, το e-mail σας, την διεύθυνση αποστολής η το τηλέφωνο σας. Μπορείτε πάντως να μας επισκέπτεστε και ανώνυμα.

Προς τι χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες

Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έναν από τους παρακάτω λόγους.

  • Ώστε να προσωποποιήσουμε την εμπειρία σας.
  • Για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
  • Για να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας.
  • Για να διαχειριστούμε τις συναλλαγές.
  • Οι πληροφορίες, δημόσιες η ιδιωτικές δεν θα πουληθούν, ανταλλαχθούν, μεταφερθούν η δοθούν σε άλλη εταιρία ,για τον όποιο λόγο, χωρίς τη συναίνεση σας ,αλλά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά με σκοπό την διεκπεραίωση της αποστολής των προϊόντων η των υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί.
  • Για να οργανώσουμε διαγωνισμούς, προσφορές, έρευνες η άλλες ενέργειες.
  • Για να στέλνουμε, περιοδικά emails.

Το email που θα μας δώσετε για την διαχείριση της παραγγελίας σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποστολή πληροφοριών και ενημερώσεων σχετικά με την παραγγελία σας, όπως και για να λαμβάνεται κατά καιρούς εταιρικά μας νέα και ενημερώσεις για σχετικά προϊόντα κλπ.

Σημείωση, αν οποτεδήποτε θελήσετε να ξεγραφτείτε από την παραλαβή μηνυμάτων, θα περιλαμβάνουμε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά στο τέλος κάθε μηνύματος.

Πως προστατεύουμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε μία ποικιλία από μέτρα ασφαλείας για να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας, τόσο κατά την παραγγελία, όσο και κατά την διαχείριση και πρόσβαση τους από εσάς. Προσφέρουμε τη χρήση ασφαλούς server.

Όλες οι παρεχόμενες, ευαίσθητες πληροφορίες μεταδίδονται μέσω τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL) και μετά κρυπτογραφούνται προωθούμενα στη βάση δεδομένων πληρωμών στην οποία έχουν πρόσβαση μόνον όσοι έχουν άδεια για αυτό και είναι υποχρεωμένοι να διατηρούν τα δεδομένα εμπιστευτικά.

Μετά από κάθε συναλλαγή σας, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα αποθηκεύονται στον server μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η «Α.Τ.Τ. GROUP Ι.Κ.Ε» που εδρεύει στον  Δασκαρόλη 67, Εμπορικό κέντρο Centrum, Ισόγειο κατάστημα Ι6, Γλυφάδα τ.κ. 16675, στο πλαίσιο της παρούσας σύμβασης διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με εμπιστευτικότητα και σεβασμό στην ιδιωτική σας ζωή, λαμβάνοντας τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την περαιτέρω προστασία τους.

Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται

  1. Δεδομένα που συλλέγουμε απευθείας από εσάς κατά την εγγραφή σας   : Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη/Περιοχή, Τ.Κ, Κινητό Τηλέφωνο, E-mail, Ημερομηνία Γενεθλίων.
  2. Δεδομένα που συλλέγουμε από τη χρήση της ψηφιακής Privileges Club Card: α) Συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας, ώστε να είναι εφικτή η απόδοση των Προνομίων μέσω δωροεπιταγών ή κουπονιών προσφοράς που έχουν αποκτηθεί από τη χρήση της  ψηφιακής Privileges Club Card.

Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων

Η δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία ενημερώσεων όπως και η δυνατότητα εγγραφής στο πρόγραμμα προνομίων της Εταιρίας μας απευθύνονται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.
Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο, οι πληροφορίες αυτές θα διαγραφούν το συντομότερο δυνατό.

Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
Οι σκοποί για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας είναι οι ακόλουθοι:

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από την ως άνω εταιρεία, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το www.lamillou.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το “ www.lamillou.gr” δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το “la www.lamillou.gr” τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του

  • Αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων μέσω email ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων σχετικά με νέα προϊόντα και γενικές προσφορές.

Διαβίβαση σε Τρίτους 

Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτη εταιρία (εκτελούσα την επεξεργασία), η οποία παρέχει στην Εταιρία μας υπηρεσίες επικοινωνίας και ενεργεί για λογαριασμό της « Α.Ε». Οι εν λόγω Εταιρία λαμβάνει τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων με την Εταιρία μας και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κατά την οποία απαιτηθεί η διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλη Εταιρία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό επεξεργασίας, θα σας γνωστοποιήσουμε προηγουμένως τη σχετική διαβίβαση. Φροντίζουμε πάντοτε και ελέγχουμε τους συνεργάτες μας ώστε να λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων με την Εταιρία μας κατά τη σχετική επεξεργασία η οποία δύναται να υλοποιηθεί μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας.

Χρόνος Τήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρία διατηρεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για όσο χρόνο η κάρτα μέλους σας παραμένει ενεργή.
Η κάρτα μέλους ενδέχεται να καταστεί ανενεργή σε περίπτωση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών.
Σε περίπτωση που η κάρτα μέλους σας καταστεί ανενεργή η Εταιρία θα διαγράψει τα δεδομένα σας μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους κατά το οποίο η κάρτα κατέστη ανενεργή, εκτός αν επιβάλλεται διαφορετικός χρόνος τήρησης από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που διασφαλίζει το απόρρητο αυτής. Η Εταιρία και οι συνεργαζόμενοι με αυτήν χρησιμοποιούν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας, ακολουθούν κανόνες καθώς και άλλες διαδικασίες για να προστατέψουν τα προσωπικά δεδομένα σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/ αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Τα Δικαιώματά σας

Σας ενημερώνουμε ότι για όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, οποτεδήποτε, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής των Προσωπικών σας Δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Εταιρία ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.itrust.gr , (info[at]itrust.gr) ή και με έγγραφο αίτημα σας που μπορεί να υποβληθεί εντύπως στο κατάστημα μας.

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, η Εταιρία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας εντός (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σας σχετικού δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμα σας ή έννομη υποχρέωση της Εταιρίας αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. Καθώς η «  Α.Ε» είναι ελληνική εταιρία, αρμόδια εποπτική αρχή για τον έλεγχο της συμμόρφωσής της είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»

Χρησιμοποιούμε cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία ένα website η κάποιος πάροχος, μεταφέρει στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του browser σας, αν το επιτρέψετε, έτσι ώστε το σαιτ η ο πάροχος μιας υπηρεσίας να αναγνωρίζει τον browser σας και να θυμάται συγκεκριμένες πληροφορίες.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να θυμόμαστε και να διαχειριζόμαστε τα είδη στο καλάθι σας, να καταλαβαίνουμε και να κρατάμε τις συνήθειες σας, για μελλοντικές σας επισκέψεις και για συλλογή στοιχείων για την κυκλοφορία στην ιστοσελίδα μας, ώστε να είμαστε σε θέση να βελτιώνουμε την μελλοντική σας εμπειρία με νέα εργαλεία στο μέλλον. Ενδέχεται να συνεργαστούμε με εξωτερικούς συνεργάτες για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τους επισκέπτες μας καλύτερα. Αυτοί οι προμηθευτές δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, εκτός από το για να μας βοηθούν να βελτιώσουμε την υπηρεσία μας.

Αποκαλύπτουμε πληροφορίες σας σε τρίτους;

Δεν πουλάμε, ανταλλάσουμε ή μεταδίδουμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν.2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Αυτό δεν ισχύει για έμπιστους συνεργάτες που μας βοηθούν στη λειτουργία της ιστοσελίδας μας η στην εξυπηρέτηση σας, με την προϋπόθεση ότι αυτοί έχουν συμφωνήσει μαζί μας, να διατηρούν αυτά τα δεδομένα εμπιστευτικά. Επίσης ενδέχεται να δώσουμε αυτά τα δεδομένα όταν και αν πιστεύουμε ότι αυτό είναι νόμιμο για να εφαρμοστούν οι πολιτικές μας ή να προστατευθούν δικά μας ή άλλων δικαιώματα, ιδιοκτησία η ασφάλεια. Πάντως άλλες μη ιδιωτικές πληροφορίες σας ενδέχεται να δοθούν σε τρίτους για προωθητικούς σκοπούς.

Links προς τρίτους

Περιστασιακά και κατά βούληση μας, ενδέχεται να συμπεριλάβουμε η να προσφέρουμε προϊόντα η υπηρεσίες τρίτων στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι ιστοσελίδες μπορεί να έχουν διαφορετικές και ανεξάρτητες πολιτικές απορρήτου από εμάς. Εξού και εμείς δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των ιστοσελίδων. Παρόλα αυτά θέλουμε να προστατεύουμε την ακεραιότητα μας και θα καλωσορίσουμε κάθε σχετική πληροφορία σχετικά με αυτές τις ιστοσελίδες.

Online Privacy Protection Act Compliance για τα παιδιά

Είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τις απαιτήσεις της οδηγίας COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), για την ασφάλεια των παιδιών στο ιντερνέτ. Δεν συλλέγουμε καμία πληροφορία για άτομα κάτω των 13 ετών. Η ιστοσελίδα μας, τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε άτομα μεγαλύτερα των 13 ετών.

Αυτή η διαδικτυακή πολιτική απορρήτου αφορά μόνον σε δεδομένα που συλλέγονται μέσα από την ιστοσελίδα μας και όχι πληροφορίες που συλλέγονται από το διαδίκτυο.

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε όπως επισκοπηθείτε και το πεδίο μας με τους Όρους Χρήσης στο lamillou.gr

Η έγκρισή σας

Χρησιμοποιήστε την ιστοσελίδα μας αφού εγκρίνετε την πολιτική απορρήτου μας. Αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική απορρήτου μας θα το ανακοινώσουμε εδώ. Αυτή η πολιτική θα είναι πάντοτε απόλυτα σύμφωνη με την νομοθεσία.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική αυτή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, το δικαίωμα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως και 13 του ν. 2472/1997.

 

Top