Για να εκπέμπετε θετικά Vibes θα πρέπει να σας βοηθήσουμε όλοι εμείς σε αυτό. Ο σύντροφος σας, ο γιατρός, η μαία, οι συγγενείς, οι φίλοι, ο περίγυρος σας. Και φυσικά εμείς, στην La Millou, δίνοντας σας ιδέες και tips που θα σας διευκολύνουν στην καθημερινότητα με το νεογέννητο μωρό σας. Φροντίζοντας να μετατρέψουμε την έρευνα σας για την λίστα του μωρού σε μια χαλαρωτική και διασκεδαστική εμπειρία.

Σύμφωνα, με το υπέροχο άρθρο του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου Δρ. Αναστάσιου Γιαντζόγλου, η εγκυμονούσα όπως και η λεχώνα (μεσαιωνική ελληνική λέξη) ήταν ιερά πρόσωπα από την αρχαιότητα σε όλους τους πολιτισμούς. Χρειάζεται απόλυτη στήριξη και πολύ λεπτή συμπεριφορά. 

Όταν νιώσετε ότι η φίλη σας, εγκυμονούσα ή λεχώνα χρειάζεται βοήθεια,  

 μην την ρωτήσετε απλά προσφερθείτε. 

Παρόλα αυτά όμως, χρειάζονται απόλυτη στήριξη και πολύ λεπτή συμπεριφορά απ’ τον περίγυρό τους, και ιδιαίτερα από τον σύντροφό τους. Λίγη περισσότερη κατανόηση από πριν, κάποιες μικρές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις. Είναι κάτι που στο κάτω-κάτω το ζητάει και η ίδια η φύση όταν κυοφορεί! 

(Αναφορά από το άρθρο του Δρ.Γιαντζόγλου) 

Εσείς από τη πλευρά σας, για να καταφέρετε να εκπέμπετε θετική ενέργεια τόσο για το μωρό σας αλλά και για την δική σας ηρεμία και ευεξία, κάτι ελάχιστο αλλά πολύ σημαντικό, είναι να είστε δεκτικοί στην βοήθεια που σας προσφέρουν. Να ψάχνετε και να επιλέγετε γιατρούς και ειδικούς που σας ταιριάζουν και σας χαλαρώνουν. Να συγκεντρώνετε όλη αυτή την πληροφορία και έπειτα να την φιλτράρετε σύμφωνα με αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας χαρακτήρα, την ζωή σας με τον σύντροφό σας και την καθημερινότητά σας. 

La Millou Tips 

  • Σημειώστε σε ένα Notebook τις δουλειές που σας ευχαριστούν. 

Τις υπόλοιπες φροντίστε να τις μοιραστείτε με τον σύντροφο σας και τα άτομα που σας αγαπούν. 

  • 80% είναι το τέλειο ποσοστό. 

Μην προσπαθείτε για την τελειότητα αυτή την περίοδο. Θα είστε πιο ευτυχισμένη με ένα τέλειο 80%. 

  • Προτιμήστε Online υπηρεσίες.  

Ολοκληρώστε τις εκκρεμότητες σας ξεκούραστα με τις online υπηρεσίες (π.χ. τράπεζα,yoga). Επιπλέον με την δική μας online υπηρεσία μπορείτε να ζητήσετε και online παρουσίαση προϊόντων όπως τσάντα για το μαιευτήριο, σχέδια και χρώματα για ένα κιμονό εγκυμοσύνης. 

  • Βοοκ your Appointment. 

Σαφώς και οι επισκέψεις στα καταστήματα είναι μια διασκεδαστική εμπειρία. Οργανωθείτε νωρίτερα κλείνοντας προσωπικό ραντεβού, όπου υπάρχει η υπηρεσία, όπως και στο δικό μας showroom για πιο άνετη και ολοκληρωμένη παρουσίαση. 

  • Επιλέξτε προϊόντα με χρώματα και υφές που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, σας χαρίζουν ηρεμία και χαλάρωση. 

Μια La Millou κουβέρτα για εσάς με βελούδινη, ζεστή υφή για τον χειμώνα ή δροσερή, μεταξένια, bamboo υφή για το καλοκαίρι.  

Με ένα κομψό blossom, botanical ή Boho κιμονό εγκυμοσύνης σίγουρα θα νιώσετε πως εκπέμπετε την πιο όμορφη και σικάτη εκδοχή σας. 

Το αρωματικό κερί μας Cashmere & Milk θα σας χαρίσει ευεξία και γλυκιά ηρεμία. 

Η Κura μας, που με το χαριτωμένο της σχήμα και την ηρεμιστική υφή της θα σας χαλαρώνει την ώρα του θηλασμού ή της ξεκούρασης. Είναι ένα must have προϊόν για την παραμονή σας στο μαιευτήριο μαζί με την thermo Kura, η οποία καταπραΰνει τα συμπτώματα του πόνου στο στήθος και ανακουφίζει του πόνους του αυχένα και της κοιλίας όταν ξεκινάει η διαδικασία και προετοιμάζεται το σώμα σας για τον θηλασμό. 

Ένα από τα  χαρακτηριστικά των προϊόντων της La Millou, είναι η πρωτοτυπία τους που επικεντρώνεται στο να αλλάξει την καθημερινότητά σας. Βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η ποιότητα των υφασμάτων, των χρωμάτων, οι πιστοποιήσεις και οι θετικές γνώμες των ειδικών.  

Δεν χρειάζεται πολλά προϊόντα που συνεπάγονται και αρκετά χρήματα αλλά σωστή καθοδήγηση ώστε να προμηθευτείτε με τα κατάλληλα προϊόντα που θα κάνουν την διαφορά. 

H Kura χαρίζει τα δικά της θετικά Vibes στο εξεταστήριο του Δρ. Γιαντζόγλου 

«Πρέπει να νιώθει ευχάριστα και άνετα η γυναίκα μέσα στο ιατρείο. Να αποβάλλουμε το άγχος και την πίεση με μικρές πινελιές. Να είμαστε δημιουργικοί σε αυτό.» 

Κάνοντας την συγκεκριμένη συζήτηση και με αυτή την ιδέα κάναμε την σκέψη με τον γιατρό να προσθέσουμε την Kura στο εξεταστήριο, για να νιώσετε πιο όμορφα και να χαλαρώσετε. Σε συνδυασμό με την υπέροχη οροφή από μικρά led λαμπάκια που δίνουν την αίσθηση έναστρου ουρανού, στο εξεταστήριο του ιατρείου της Γλυφάδας είναι βέβαιο πως θα λάβετε πολλά θετικά vibes. 

Δρ. Γιαντζόγλου Αναστάσιος, ένας καταπληκτικός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας με φρέσκιες ιδέες και απέραντο σεβασμό στην σύγχρονη γυναίκα. Διαθέτει τρία ιατρεία στην πλατεία Μαβίλης, την Γλυφάδα και το Μαρούσι. 

Η απόλυτη κορύφωση! Ότι και να πει, ότι και να ζητήσει είναι απόλυτα δεκτό! Ο συγκλονισμός που θα ζήσει το σώμα και η ψυχή της θα είναι μοναδικά και κανένας άντρας όσο και να το θέλει, δεν θα μπορέσει να το νιώσει!! 

 (Αναφορά από το άρθρο του Δρ.Γιαντζόγλου) 

ιατρείο

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΧΩΝΑΣ

Η εγκυμονούσα όπως και η λεχώνα, ήταν ιερά πρόσωπα από την αρχαιότητα σε όλους τους πολιτισμούς. Έτσι, χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή σε όσους τις πλησίαζαν ή ζούσαν μαζί τους. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στην απλοϊκή ερμηνεία είναι οι ορμόνες που χορεύουν ξέφρενα” αλλά και σε χίλιους άλλους παράγοντες που μόνο οι ίδιες βιώνουν και γνωρίζουν καλά.  

Η έγκυος γυναίκα, ειδικά η πρωτότοκος, κυοφορεί στο σώμα της μια νέα ζωή και αυτό δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα, αγωνία και ευθύνες. Πολλές από αυτές θέλουν να εργάζονται ασταμάτητα, ίσως και περισσότερο από πριν, κάνοντας τους μήνες της εγκυμοσύνης να περνάνε πιο γρήγορα, με όσο λιγότερες σκέψεις. Δεν θέλουν να αποκόπτονται από τις παλιές τους συνήθειες και από τον κοινωνικό τους ιστό, θέλουν να αισθάνονται απλά σαν έγκυες και όχι σαν πρόσωπα που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση. 

Παρόλα αυτά όμως, χρειάζονται απόλυτη στήριξη και πολύ λεπτή συμπεριφορά απ’ τον περίγυρό τους, και ιδιαίτερα από τον σύντροφό τους. Λίγη περισσότερη κατανόηση από πριν, κάποιες μικρές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις. Είναι κάτι που στο κάτω-κάτω το ζητάει και η ίδια η φύση όταν κυοφορεί! 

newborn tips

Όσο η γυναίκα πλησιάζει να γεννήσει τόσο περισσότερο όλα τα προηγούμενα εντείνονται. Τώρα έχει να αντιμετωπίσει τη δυσκολία στη μετακίνηση, τον περιορισμό στις δραστηριότητες και την προετοιμασία για τον τοκετό. Η απόλυτη κορύφωση! Ότι και να πει, ότι και να ζητήσει είναι απόλυτα δεκτό! Ο συγκλονισμός που θα ζήσει το σώμα και η ψυχή της θα είναι μοναδικά και κανένας άντρας όσο και να το θέλει, δεν θα μπορέσει να το νιώσει!! 

Όσο σημαντικό είναι να βιώσει η γυναίκα έναν καλό τοκετό άλλο τόσο σπουδαίο είναι να ζει ως λεχώνα σε ένα σταθερό περιβάλλον. Η φροντίδα του μωρού, η οργάνωση του δωματίου του και η κάλυψη όλων των αναγκών του, ειδικά όταν αυτά συνδυάζονται με θηλασμό, απαιτούν ΄άπειρο΄΄ χρόνο και αφοσίωση. Ο υποχρεωτικός ΄΄αποκλεισμός΄΄ της λεχώνας από τον υπόλοιπο κόσμο, εντείνει την ψυχολογική της κατάσταση και αυξάνει τις ανάγκες της στο κατακόρυφο. 

Εδώ καλείται ο σύντροφός της και το υπόλοιπο στενό περιβάλλον να την στηρίξουν όσο ποτέ άλλοτε. Εξ’ άλλου η νέα μαμά θα πρέπει όσο γίνεται περισσότερο, να “εκπέμπει θετικά vibes” προς το μωρό της που σαν πνεύμα, αντιλαμβάνεται και ρουφάει διαρκώς (όχι μόνο μητρικό γάλα, άλλα και ζεστασιά και στοργή και προστασία) 

Το μεγάλο ταξίδι μόλις ξεκίνησε! Ευχόμαστε στην κάθε μαμά να είναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος όμορφες εμπειρίες, τύχη και χαρά! 

Δρ. Αναστάσιος Α.Γιαντζόγλου Phd 

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος – I.V.F. 

Κονδύλη 13 & Λαζαρίδη – Γλυφάδα 

6932.44.22.99 – 210.89.81.720 

giantzoglou.anastasios@gmail.com 

www.anastasiosgiantzoglou.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *